Om os

Viol Support har mange års erfaring inden for administration i forskellige størrelser og typer af virksomheder. Vi kan tilbyde kompetente og kvalificerede medarbejdere indenfor såvel bogholderi, lønadministration, huslejeadministration som hjælp ved etablering af virksomhed. Vi samarbejder med både revisor og advokat om konkrete problemstillinger. Viol Support er en personligt ejet virksomhed, der siden 1991 har tilbudt at varetage løsningen af virksomhedernes administrative opgaver. Et samarbejde med Viol Support er baseret på gensidig tillid, fortrolighed, troværdighed og erfaring – og vi er til rådighed, når der er behov for det.

Ydelser

Overlad trygt den administrative løsning til Viol Support – og få flere ressourcer til at udvikle forretningen.

Nogle virksomheder har valgt at overdrage hele administrationen til Viol Support, andre har valgt at lade Viol Support administrere udvalgte områder, såsom løn- og personale, bogføring, debitorer/kreditorer eller andre specifikke administrationsområder.

Samarbejdsform

Viol Support løser primært opgaverne via egne edb-løsninger, og fremsendelse af materiale til og fra virksomheden sker online eller via post, mail eller – hvis afstanden er rimelig – ved at Viol Support afhenter og afleverer materialet hos virksomheden.

Sikkerhed

Viol Support sikrer, at virksomhedens materiale opbevares sikkert og forsvarligt, og der tages dagligt backup af brugerdata. Vores medarbejdere har ligeledes underskrevet en tavshedserklæring.

Fordele for virksomheden

Ved at lade Viol Support løse de administrative opgaver, frigives ressourcer til opgaver omkring udvikling og drift af virksomheden. Der er altid ressourcer til at løse opgaverne inden for de krævede tidsfrister – uanset ferie, sygdom eller orlov m.m. Fakturering sker på timebasis. Der betales således kun for den effektive tid, der bruges på opgaven.

Kontakt os

Kontakt Viol Support og få mere information om, hvordan du får løst de administrative opgaver i din virksomhed effektivt og sikkert.
Kontakt os
Viol Support støtter Kræftens Bekæmpelse