Velkommen til Viol Ejendomsadministration

Viol EjendomsadministrationViol Ejendomsadministration bistår med såvel administrative, som regnskabsmæssige og juridiske opgaver og vi kan tilbyde en samlet administrativ løsning til andelsboligforeninger, ejerforeninger og bolig-/erhvervsudlejningsejendomme.

Hos Viol Ejendomsadministration bestræber vi os på at yde en kompetent, tryg og effektiv service i forbindelse med administration af foreningerne og vi forsøger at tilrettelægge administrationen, så den passer til hver enkelt forenings behov.

Vi ved af erfaring, at det er vigtigt med en gennemskuelig og tryg administration, hvor aftaler bliver overholdt, oplysninger er let tilgængelige og dialogen god. Vi lægger vægt på at være tilgængelige for bestyrelsen, andelshavere, ejere og lejere m.fl. og prioriterer et samarbejde, der hviler på tillid, troværdighed, fortrolighed og tryghed.

Viol Ejendomsadministration har et tæt samarbejde med en revisor og har kontorfællesskab med advokat Line Gubbertsen. Vi har således altid mulighed for hurtigt at få afklaret eventuelle spørgsmål af økonomisk og juridisk karakter, ligesom foreningerne hurtigt kan få økonomisk og juridisk bistand, når behovet opstår.

Vi har mange års erfaring med administration og kan bistå med bogholderi, regnskab, økonomi, drift, køb/salg, byggesager og meget andet.

Viol Ejendomsadministration er medlem af og forsikret via Ejendomsforeningen Danmark og Willis.

Andelsboligforeninger

Læs mere

Ejerforeninger

Læs mere

Udlejningsejendomme

Læs mere